دستور تهیه کیک نارنگی

کیک نارنگی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.

وب سایت آشپزباشی: کیک نارنگی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.
 
مواد لازم:
 
  •     نارنگی  375 گرم
  •     کره  قدری
  •     تخم مرغ  6 عدد بزرگ
  •     شکر  225 گرم 
  •     پودر بادام  250 گرم
  •     بیکینگ پودر   1 قاشق چای خوری
 
کیک نارنگی 
 
 طرز تهیه:

1-نارنگی ها را در قابلمه ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای 2 ساعت بپزید. آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی ها را از وسط نصف کنید و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس نارنگی ها را به همراه پوست آن ها در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید.
 
2-فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد کمربندی 21 سانتی متری را با کره چرب کنید.
 
3- می توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره ی نارنگی بزنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمی کنید، تخم مرغ ها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پوره ی نارنگی را به آن ها اضافه کنید.
 
4- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای 1 ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از 40 دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و 20 دقیقه ی دیگر بپزید.
 
5- کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارنگی:

1- ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.

2- می توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید.

3- همچنین می توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با 250 گرم شکر بپزید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان