ماهان شبکه ایرانیان

(تارت اپل اشترودل)

تارت سیب و دارچین نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می آید. در تارت‌ها ماده روکش یا پرکننده تارت‌ ها (کرم و انواع میوه‌ جات) می باشد.

تارت سیب و دارچین نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می آید. در تارت‌ها ماده روکش یا پرکننده تارت‌ ها (کرم و انواع میوه‌ جات) می باشد.

مواد لازم خمیر تارت:

آرد 3 لیوان--- نمک 2/1 قاشق چایخوری --- شکر1 قاشق غذاخوری

آب 2/1 لیوان --- تخم مرغ 1عدد 

مواد لازم کرم و مواد داخل تارت:

زرده تخم مرغ بزرگ 2عدد --- شیر1 پیمانه --- نشاسته 2 قاشق غذاخوری

نمک نوک قاق چایخوری --- شکر قهوه ای2/1 لیوان --- مغز گردو خرد شده 2/1 لیوان

کره 50 گرم --- سیب 200 گرم ---  پودر دارچین 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد را داخل کاسه ای بریزید و مرکز آن را گود کنید سپس تخم مرغ ، آب ، 1 قاشق غذاخوری شکر 

و نمک را در مرکز آرد بریزید و از اطراف کم کم مخلوط کنید تا خمیرنرمی بدست بیاید.

خمیر را خوب روز دهید تا یکدست شود ، خمیر را گرد کنید و 30 دقیقه داخل کاسه ای که چرب کرده اید استراحت دهید

در مدتی که خمیر استراحت میکند میتوانید مواد میانی تارت را آماده کنید

(البته پیشنهاد میکنم مواد میانی اشترودل را از چند ساعت قبل آماده کنید تا طعم ها جذب هم شوند)

زرده تخم مرغ و یک چهارم از شیر و نیمی از شکر و نشاسته ذرت رابه آرامی هم بزنید

در قابلمه کوچکی کره را ریخته تا آب شود و شیر باقیمانده – شکرقهوه ای- نمک و سیب های پوست کنده 

که ازقبل به قطعات کوچک خرد کرده را اضافه و روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم زده و تکان دهید

 تا زمانی که جوش بیاید. در این لحظه مخلوط زرده تخم مرغ و شیر و نشاسته را اضافه کرده – 

کرم شروع میکنه به ضخیم شدن -- پس از اینکه کرم خودش را گرفت از روی حرارت برداشته و 

سپس پودر دارچین و گردوی خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید-- 

نکته: روی کرم سلیفون کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته-- 

خمیر را داخل قالب پهن کنید و با دست کاملا در سطح قالب باز و یکدست شود و باچنگال سوراخ کنید تا در فر پف نکند. 

سپس تارت را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید 

و گرم شده است به مدت 15 تا 18 دقیقه قرار دهید تا ترد و طلایی شود و از فر خارج کنید—

پس از پخت اجازه دهید تارت سرد شود و از قالب خارج کنید—

سپس مواد و کرم داخل تارت را ریخته  و بسته به نوع سلیقه تزئین کنید.....

نوش جان

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان