ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک گردو و خرما

در این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.

وب سایت ایران کوک: در این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.
 
مواد لازم:

    خرما 1 کیلوگرم
    گردو خرد شده 1 کیلوگرم
    شکر 3/4 لیوان
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    آرد 1 لیوان
    تخم مرغ 4 عدد

طرز تهیه کیک گردو و خرما
 
طرز تهیه:
 
1-فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.

2-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

3-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.

4-مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان