ماهان شبکه ایرانیان

نان سیر با مغز پنیر

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.

وب سایت روزیاتو: این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.
 
مواد لازم:
  •  
  •     400 گرم خمیر آماده پیتزا
  •     2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     3 قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     3 حبه سیر رنده شده
  •     2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  •     1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
 
نان سیر با مغزی پنیر 
 
طرز تهیه: 
 
1-فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به 8 نوار باریک و مساوی برش دهید.
 
3-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.
 
4-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.
 
5- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.
 
6-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.
 
7-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.
 
8-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان