منشاء حمص در قرن 13 و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را میتوان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش میدهد. با بنیتا همراه باشید.
حمص لوبیا سیاه
مواد لازم برای 2 نفر
لوبیا سیاه پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
آووکادو له شده: نیم عدد
گشنیز تازه خرد شده: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
پیاز قرمز ریز رنده شده: نیم عدد
چیپس ذرت ( تورتیلا ) و قاچ لیمو برای تزیین: به مقدار کافی
طرز تهیه
مقداری از لوبیا را برای تزیین و سرو، جدا بردارید.
لوبیا، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
روی آن را با آووکادو، پیاز، گشنیز و لوبیا تزیین کنید و با تورتیلا و لیمو سرو کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.
حمص نخود فرنگی و پنیر فتا
مواد لازم برای دونفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
نخود سبز یخ زده شده: 1 لیوان
پنیر فتا: 60 گرم ( 20 گرم را برای تزیین، جداگانه بردارید.)
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، نخود فرنگی، پنیر، روغن زیتون و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
برای سرو کردن روی آن را روغن بپاشید و با نخود فرنگی و پنیر فتا تزیین کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.