۱۰ دستور متفاوت و خوشمزه برای تهیه حمص ـ قسمت دوم

منشاء حمص در قرن ۱۳ و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با بنیتا همراه باشید.

10 دستور متفاوت و خوشمزه برای تهیه حمص ـ قسمت دوم

 حمص

منشاء حمص در قرن 13 و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با بنیتا همراه باشید.

حمص

حمص لوبیا سیاه

مواد لازم برای 2 نفر 

لوبیا سیاه پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری

آووکادو له شده: نیم عدد

گشنیز تازه خرد شده: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

پیاز قرمز ریز رنده شده: نیم عدد

چیپس ذرت ( تورتیلا ) و قاچ لیمو برای تزیین: به مقدار کافی 

طرز تهیه 

مقداری از لوبیا را برای تزیین و سرو، جدا بردارید. 

لوبیا، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

روی آن را با آووکادو، پیاز، گشنیز و لوبیا تزیین کنید و با تورتیلا و لیمو سرو کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.

حمص نخود فرنگی

حمص نخود فرنگی و پنیر فتا

مواد لازم برای دونفر

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

نخود سبز یخ زده شده: 1 لیوان

پنیر فتا: 60 گرم ( 20 گرم را برای تزیین، جداگانه بردارید.)

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، نخود فرنگی، پنیر، روغن زیتون و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

برای سرو کردن روی آن را روغن بپاشید و با نخود فرنگی و پنیر فتا تزیین کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان