ماهان شبکه ایرانیان

دشمن شیرین روزه داران

اما این دو شیرینی و شیرینی های دیگری هم هستند که برای روزه داران حکم سم دارند به همین دلیل مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی م ...

زولبیا و بامیه دو شیرینی مخصوص ماه رمضان هستند که هر ایرانی حتما یک روز از این ماه هم که شده طعم شیرین آن ها را تجربه می کند.

اما این دو شیرینی و شیرینی های دیگری هم هستند که برای روزه داران حکم سم دارند به همین دلیل مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود.

بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.خوردن غذاهای شیرین در وعده سحری سبب افت شدید قند خون شده و درخواست ما از روزه داران این است که از خوردن غذاهای شیرین معمول جلوگیری کنند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان