ماهان شبکه ایرانیان

داستان های خوشمزه/ این قسمت: کیک رولت (ویژه‌ی عید سعید فطر)

تا به حال به این فکر کرده‌اید که هر غذا، دسر و نوشیدنی داستانی دارد؟ اصلا غذاها از کجا آمده‌اند و چه کسانی برای اولین بار آن‌ها را درست کرده‌اند؟ آنچه هر هفته شنبه می‌خوانید، داستان و تاریخچه‌ی خوراکی‌ها و غذاهای معروف جهان به همراه دستور پخت آن‌هاست.

داستان های خوشمزه/ این قسمت: کیک رولت (ویژه‌ی عید سعید فطر)

غذا یکی از نیازهای اولیه‌ی بشر است. امروزه آشپزی به هنری گسترده تبدیل شده و روز‌ به‌ روز پیشرفت بیشتری می‌کند. سرآشپز‌ها و متخصصین این رشته، همواره به فکر خلق طعم‌های جدید و متفاوت هستند. اما با‌ این‌وجود، هنوز هم غذاهای کلاسیک، مورد استقبال افراد مختلف قرار می‌گیرند.

بنیتا در این سری مقالات به توضیح تاریخچه و طرز تهیه‌ی خوراکی‌های کلاسیک جهان می‌پردازد. در ادامه با ما همراه باشید.

رولت

رولت، کیکی است که همه آن را دوست دارند. اما شاید کمتر به ذهن کسی رسیده باشد که این کیک خوشمزه، کجا و چطور به وجود آمده است. چیزی که همه‌ی ما می‌دانیم، این است که این کیک خوشمزه می‌تواند دسر و شیرینی مناسبی برای میهمانی‌ها و اعیاد باشد.

 

رولت‌ها کجا زندگی می‌کنند؟

رولت

رولت حدود 50 سال پیش به آمریکایی‌ها معرفی شد، ولی احتمالا دوستداران رولت نمی‌دانند این دسر خوشمزه چطور از قلب اروپا میهمان آمریکایی‌ها شد. داستان خوشمزه‌ی رولت، از سال 1962 شروع شد؛ هنگامی که شخصی به نام اُ.دی. مک کی که در واقع بنیان‌گذار برند مک کی فودز بود، در یک رویداد تجاری شرکت کرد. او در آن رویداد موفق شد تولیدکنندگان دیگر شیرینی را هم ملاقات کند. مک کی بسیار خلاق بود و ایده‌های بسیاری برای درست کردن و نحوه‌ی تزئین و سرو کیک و شیرینی و دسر داشت. مک کی در این سفر با دسری به نام «mini swiss roll» آشنا شد که در واقع نوع کوچکی از رولت بود. ریشه‌ی این کیک رول شده، نوعی دسر سوئیسی به نام «Roulade» بود و نام سوئیس رول، از همان زمان روی این دسر ماند و کتاب‌های آشپزی زیادی در لندن از این نام استفاده کردند. 

 

Recipe

چطور رولت خانگی درست کنیم؟

چطور رولت خانگی درست کنیم؟

35 دقیقه سختی 2 از 10

عید فطر نزدیک است و فرصت مناسبی است که از خانواده و میهمانانتان با رولت خانگی پذیرایی کنید و جشن کوچکی بگیرید!

 

این رولت بسیار ساده است و درست کردن آن نیازی به فر ندارد.

مواد لازم

  • تخم مرغ ( 2 عدد)
  • آرد (50 گرم)
  • شکر ( 50 گرم)
  • وانیل (یک چهارم قاشق چایخوری)
  • بکینگ پودر (یک دوم قاشق چایخوری)
  • خامه فرم گرفته‌ی آماده (1 بسته)

مسیر پخت

  • تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن میزنیم تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
  • حالا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک آرام هم می‌زنیم تا مخلوط شود.
  • سپس تابه دو طرفه را با مقداری روغن چرب می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. مواد رولت را میریزیم و صاف می‌کنیم.
  • حرارت باید ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم را بپزید.
  • روی یک حوله نمناک کاغذ روغنی بگذارید و نان رولت را درون آن قرار دهید و به آرامی رول کنید و اجازه دهید سرد شود.
  • حالا نان را باز کنید و خامه را روی سطح آن بمالید و صاف کنید. در صورت تمایل می‌توانید از مغزهای گوناگون مانند موز و شکلات به دلخواه استفاده کنید و مجددا رول کنید و درون کاغذ روغنی در یخچال بگذارید.
  • رولت را از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید و در ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان!

اگر دوست دارید از خوراکی‌ها بیشتر بدانید، «داستان های خوشمزه/ این قسمت: حلیم یا هلیم» را نیز بخوانید.

دوستان و همراهان همیشگی بنیتا، شما می‌توانید داستان‌های خوشمزه را هر هفته شنبه دنبال کنید. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید؛ همچنین می‌توانید به کانال تلگرامی بنیتا بپیوندید.

منابع:

quora، swissrolls، samatak

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان