به گزارش "ورزش سه"، باشگاه فرانسوی قصد دارد 222 میلیون یورو برای جذب نیمار پرداخت کند تا بند فسخش فعال شود و باشگاه بارسلونا کنترلی بر این انتقال نداشته باشد. این انتقال برای پاری سن ژرمن، انتقالی بزرگ خواهد بود و نیمار را با اختلاف به گران ترین بازیکن تاریخ تبدیل میکند. دی ماریا که سابقه پوشیدن پیراهن رئال مادرید را دارد، از احتمال حضور نیمار استقبال کرد.
او گفت:" همه چیز به اونای و کادر فنی بستگی دارد و هیچ چیز به بازیکنان از جمله من ربطی ندارد. هر بازیکنی که به باشگاه بیاید، بدون توجه به اینکه چه کسی است، استقبالی مشابه از سوی ما دریافت خواهد کرد. باشگاه به دنبال کسب جام است بنابراین ما بازیکنان مهم زیادی داریم ولی هر کسی که به تیم ما بیاید از او استقبال میکنیم."
دی ماریا درباره شرایطش در پاریس گفت:" من در پاریس خیلی خوشحالم، خانواده ام هم همینطور. برای من مهم ترین چیز آنها هستند. رابطه من با اونای امری عالی است و تنها کاری که میخواهم انجام دهم این است که تمام تلاشم را برای موفقیت تیم انجام دهم.