ماهان شبکه ایرانیان

تجربه تست یک غذای متفاوت؛ خوراک گوشت مغولی

اگر جزو افرادی هستید که از خوردن غذاهای متفاوت لذت می‌برید، یک پیشنهاد خوب برای شما داریم. غذایی که در عین خوشمزگی سریع نیز آماده می‌شود. مواد لازم برای تهیه این غذا خیلی ساده است ولی ترکیب این مواد، طعمی متفاوت را ایجاد می‌کند:

اگر جزو افرادی هستید که از خوردن غذاهای متفاوت لذت می‌برید، یک پیشنهاد خوب برای شما داریم. غذایی که در عین خوشمزگی سریع نیز آماده می‌شود. مواد لازم برای تهیه این غذا خیلی ساده است ولی ترکیب این مواد، طعمی متفاوت را ایجاد می‌کند:

خوراک گوشت مغولی

طرز تهیه:

غذا مخصوص دو نفر

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت:5 دقیقه

مواد لازم:

2قاشق غذاخوری روغن

250 گرم فیله گوساله که باریک اسلایس شده است

2 حبه سیر خرد شده

205 سانتی متر زنجبیل تازه که باریک اسلایس شده است

2 ساقه پیازچه که هرکدام به اندازه 5 سانتی متر خرد شده است

موادلازم برای مزه دار کردن:

1قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت

1 قاشق چای‌خوری سس سویا 

1 قاشق غذاخوری آب

مواد لازم برای سس:

2 قاشق غذاخوری سس سویا

اندکی فلفل سفید

یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن کنجد

نصف قاشق غذاخوری شکر

نمک به مقدار لازم

 

متد پخت: 

تکه‌های گوشت را برای 30 دقیقه در سس تهیه شده برای مزه‌دار کردن بخوابانید. یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهی‌تانه ریخته و گوشت مزه‌دار شده را تفت دهید. یک ماهی‌تابه دیگر بردارید و یک قاشق دیگر روغن را در آن بریزید و سیر و زنجبیل را تفت دهید تا بوی آن‌ها در بیاید. سپس گوشت و محتویات ماهی‌تابه اول را به سیر و زنجبیل اضافه کنید. سپس سس را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت ها کاملا بپزند.در نهایت پیازچه را اضافه کنید و بگذارید کمی حرارت ببیند. غذای شما آماده است. آن را در بشقاب بریزید و می توانید این خوراک خوشمزه را با برنج یا نودل صرف کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان