کلوچه موز با آرد گندم:
مواد لازم:
• نصف پیمانه آرد سبوس دار
• نصف پیمانه آرد سفید
• یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
• یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد موز رسیده و درشت له شده
• 2 عدد تخم مرغ
• یک سوم پیمانه شیر
• سه چهارم پیمانه شکر قهوهای
• سه قاشق غذاخوری کره بدون نمک (ذوب کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.)
• 12 حلقه موز خشکشده (اختیاری)
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور پخت:
1.ابتدا فر را تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
2. 12 پیمانه برای کلوچه مهیا کنید، یا میتوانید از کاغذ شیرینی استفاده کنید.
3. در یک کاسه بزرگ هر دو نوع آرد را با هم مخلوط و دارچین، بکینگ پودر و نمک را هم به آنها اضافه کنید.
4. در کاسه دیگری موز، تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل و کره را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا نرم و یک دست شوند.
5. مخلوط موز را به آرد اضافه کنید و تا زمانی که به شکل خمیر در بیاید آن را ورز بدهید و مراقب باشید که از ورز دادن زیاد خودداری کنید.
6.از یک قاشق برای ریختن خمیر در داخل ظرف شیرینیهایی که آماده کرده بودید استفاده کنید و روی هرکدام یک حلقه موز خشک شده قرار دهید.
7.اجازه دهید تا به اندازه کافی بپزند و برای اطمینان از پخت کامل بهتر است از آن بچشید.
8.کلوچههای خود را قفسه بگذارید و به آنها فرصت دهید تا خنک شوند و سپس سرو کنید.