وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید.
سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار و بیکنمواد لازم- 3 عدد سیب زمینی
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پیازچه خرد شده
- ¾ پیمانه بیکن خرد شده
- نصف پیمانه خامه ترش
- 1 قاشق غذاخوری کره
- ¼ پیمانه شیر
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت 1 ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
4. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
5. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
6. روی آن ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید.
7. آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.
8. این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.
سیب زمینی شکم پر برای صبحانهمواد لازم- 3 عدد سیب زمینی
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 60 گرم پنیر چدار رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری بیکن خرد شده
- نصف پیمانه خامه ترش
طرز تهیه1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت 1 ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
4. کره را آب کرده و درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
5. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، بیکن، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
6. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
7. روی آن ها پنیر و پیازچه کوهی قرار دهید.
8. سیب زمینی ها را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.