به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در آیین رونمایی از بازی مبارزه در خلیج 2 گفت: رهبر معظم انقلاب همواره جوانان را توصیه می کنند به کارهای انقلابی و جهادی، حضور در فضای مجازی از مصادیق کارهای جهادی و ما می توانیم است.
وی ادامه داد: ایران اسلامی کارهای بسیار بزرگتری از ساخت بازی های ریارانه ای انجام داده و در این حوزه هم می تواند به خوبی حضور داشته باشد.
حجت الاسلام محمد حسنی با اشاره به آیات قرآن گفت: قرآن می گوید در تامین غذای روح و جسمتان دقت کنید ، یکی از غذا های روح جامعهکه نسل جوان به آن نیاز دارد همین بازی های سنتی و رایانه ای است. اگر نیاز جوانان به بازی های رایانه ای تامین نشود غربی ها از این فرصت استفاده می کنند.
وی تصریح کرد: اگر می خواهیم جوانان ایران بازی نخورند باید دست به ساخت بازی های رایانه ای بزنیم زیرا بومی سازی بازی های رایانه ای یک ضرورت دینی و میهنی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش راه موفقیت هر جامعه را دانستن گذشته خود دانست و گفت: باید موفقیت های دوران دفاع مقدس و حضور مقتدران نیروی دریایی ارتش را با استفاده از بازی های رایانه ای به نسل جوان انتقال بدهیم. ارتش و بویژه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش همه توان خود را برای استفاده بهتر از عرصه فضای مجازی بکار می گیرد.