ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: اسکالوپ سیب زمینی و استیک [تماشا کنید]

در روش تهیه استیک می توانید زمان پخت را بیشتر یا کمتر کنید تا پخته تر یا آبدارتر باشد. این مساله به ذائقه شما بستگی دارد. در کنار اسکالوپ خوشمزه سیب زمینی و استیک می توانید سالاد سزار نیز تهیه کرده و یک شام دو نفره عالی درست کنید.

خوشمزه روز: اسکالوپ سیب زمینی و استیک [تماشا کنید]

در روش تهیه استیک می توانید زمان پخت را بیشتر یا کمتر کنید تا پخته تر یا آبدارتر باشد. این مساله به ذائقه شما بستگی دارد. در کنار اسکالوپ خوشمزه سیب زمینی و استیک می توانید سالاد سزار نیز تهیه کرده و یک شام دو نفره عالی درست کنید.

برای آشنایی با روش تهیه آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

اسکالوپ سیب زمینی

scalloped-potatoes-gruyere-horiz-a-1200

مواد لازم (2 نفر)

  •  1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 تا 4 عدد سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • جعفری خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در یک قابلمه کوچک، کره را آب کرده و سیرها را تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. آرد را افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
  5. اجازه دهید سس بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید.
  6. سیب زمینی ها را به ضخامت نیم سانتی متری به صورت حلقه ای برش دهید.
  7. آن ها را درون یک تابه پیرکس یا ظرف مخصوص فر بچینید.
  8. سس را روی سیب زمینی ها ریخته و روی آن ها پنیر پارمسان بپاشید.
  9. ظرف را به مدت 1 ساعت درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.
  10. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.

استیک با سس کره و سیر

مواد لازم (2 نفر)

  • 1 عدد استیک با ضخامت 5 سانتی متری
  • نمک و فلفل سیاه
  • 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 3 حبه سیر
  • 2 ساقه رزماری
  • 3 ساقه آویشن تازه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 95 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. همه قسمت های استیک را نمک و فلفل بپاشید. آن را روی توری روی سینی فر قرار داده و به مدت 45 الی 60 دقیقه در فر بپزید تا مغزپخت شود. در صورت تمایل می توانید زمان پخت را بیشتر کنید تا استیک کاملا پخته گردد.
  3. روغن کانولا را درون تابه داغ کنید. استیک پخته شده را درون روغن داغ تفت دهید. هر طرف گوشت را به مدت 30 ثانیه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.
  4. سپس، کره، سیر، رزماری و آویشن را اضافه کنید. با قاشق روغن طعم دار شده را روی سطح استیک بریزید و مدام آن را برگردانید تا همه طرف گوشت کاملا مزه دار گردد.
  5. استیک را 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس با چاقو برش داده و به همراه اسکالوپ سیب زمینی و سالاد دلخواه خود سرو نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان