وب سایت سوران: در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
- آبغوره یک دوم پیمانه
- آب گوشت دو لیتر
- سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
- نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
- روغن به میزان لازم
- برنج دو پیمانه
- لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه
1-ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیساندهاید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.
2-آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائیرنگ شود.
3-زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.
4-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
5-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
6-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
7-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعناداغ تزئین کنید.