سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون یک کار چشمگیر و قابل عرضه در زمینه اقتصاد برای عرضه به دنیا در کشور صورت نگرفته است
ایسنا - محمدرضا باهنر در یک برنامه تلویزیونی در شبکه استانی آذربایجان غربی افزود: ما در بحث فناوری های نو و جدید، هسته یی، هوا و فضا، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی پیشرفت های زیادی داشته ایم اما متاسفانه یک کار چشمگیر که بتوانیم آن را به دنیا عرضه کنیم، نداشتیم و به نظر می رسد نیاز به یک جهاد جدیدی در این خصوص داریم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که مجلس شورای اسلامی با تصویب ایجاد کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی، شناسایی فعالیت هایی که ظرفیت جهادی دارند و با دعوت از مسوولان و اعضای دولت تلاش می کند جهاد اقتصادی را در برخی از بخش ها کلید بزند، اظهار کرد: نامگذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری به یک نام مشخص این نیست که در همان سال کارهایی مرتبط با نام آن صورت گیرد بلکه مهم آن است که در آن سال کارهای مربوطه برای سال های آتی کلید خورده و راه بیافتد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در جهاد اقتصادی آنچه که مهم است، نیروهای مجلسی و دولتی همگرا، هم سو و همراه با یکدیگر باشند، خاطرنشان کرد: احساس کردیم برای این کار به چند مقدمه نیاز داریم؛ آمارهای ارائه شده در کشور متفرق است و این موضوع، برنامه ریزان را دچار تشنج رفتاری می کند بنابراین ما باید تولید آمار تخصصی را ضمن استفاده از نهادهای تخصصی به یک مرکز خاص ارائه کنیم که آن هم مرکز آمار ایران است. بانک مرکزی، وزارت بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و وزارت علوم تولید آمار می کنند اما مرکز آمار ایران باید آنها را تایید و اعلام کند.
وی ادامه داد: همچنین ما در برنامه پنجم توسعه کشور یکسری تلاش هایی برای جهش های اقتصادی پیش بینی کرده ایم که از جمله آنها صندوق توسعه ملی است که ان شاءالله باید به یکی از خزائن پربرکت در کشور برای رشد و کارهای اقتصادی تبدیل شود.
باهنر با اعلام اینکه مقوله اشتغال و معضل بیکاری دغدغه مهم دیگر مجلس در بخش اقتصادی کشور است، گفت: دولت در این زمینه وعده هایی داده و اعداد بزرگی را اعلام کرده است اما این اعداد باید علمی تر و دقیق تر شود تا بهتر جلو برویم.
وی تاکید کرد: ما امیدواریم در سال 90 که نخستین سال برنامه پنجم توسعه کشور است، در زمینه آمار، کارهای اساسی برای اشتغال و فعالیت و تحرک اقتصادی را با کمک دولت انجام دهیم.