ماهان شبکه ایرانیان

حریف پرسپولیس دنبال هافبک کاستاریکایی؛

پافشاری سرمربی الاهلی عربستان برای جدایی یک بازیکن از این تیم

سرمربی تیم فوتبال الاهلی عربستان از مسئولان این باشگاه خواست یکی از دو بازیکن مصری و یونانی تیمش را کنار بگذارند تا جا برای جذب هافبک اسپوتینگ لیسبون پرتغال باز شود.

پافشاری سرمربی الاهلی عربستان برای جدایی یک بازیکن از این تیم

به گزارش خبرنگار مهر، «سرگئی ربروف» سرمربی الاهلی عربستان که همراه با این تیم در اردوی اتریش به سر می برد، در حاشیه این اردو جلسات متعددی با رئیس باشگاه برگزار کرده است.

بر اساس اعلام سایت «عاجل نیوز» عربستان، ربروف از رئیس باشگاه الاهلی خواسته است تا یک نفر را از بین «محمد عبدالشافی» مصری و «فیتغا» یونانی را کنار بگذارد تا زمینه برای جذب یک هافبک دیگر فراهم شود.

ربروف در نظر دارد «راین رویز» هافبک کاستاریکایی اسپوترینگ لیسبون پرتغال را جذب کند. وی به رئیس باشگاه اعلام کرده یکی از مشکلات اساسی الاهلی در پست هافبک بازیساز است و این باشگاه باید برای رفع این مشکل با جذب این بازیکن اقدام کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان