ماهان شبکه ایرانیان

سس سیر یک چاشنی خوشمزه برای غذاهای شما

نشاسته را درون آب سرد حل کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد...

سرویس سبک زندگی فردا: سس سیر یکی از خوش طعم‌ترین چاشنی‌هایی است که طعم غذاهای مختلف را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه سس سیر خانگی آشنا کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت خراسان‌نیوز می‌خوانیم.

دستوری آسان برای تهیه سس سیر در خانه

مواد لازم برای تهیه سس سیر
 
سیر : 2 بوته
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
نشاسته : 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه سس سیر
 
نشاسته را درون آب سرد حل کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
 
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 
 
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
 
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته، آبلیمو، روغن، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
 
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.

نکته
 
نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان