
کشورهای عربی معمولا ذائقه شیرینی دارند و در عادات غذایی آنها و حتی در غذاهایشان معمولا رد طعم شیرین دیده میشود.اما دسر که جای خود دارد و شیرینی جزئی اجتناب ناپذیر آن است. در این مقاله شما را بایک دسر عربی که بهصورت گرم صرف میشود آشنا میکنیم.

مواد لازم:
• شیر خشک =4 قاشق غذاخوری
• شکر=1 فنجان
• خامه=نصف لیوان
• وانیل=1قاشق چایخوری
• کورن فلکس=نصف پاکت یا به اندازه دلخواه
• کشمش=1 لیوان
• مغز پسته=1 لیوان
• شیر=1 لیتر

طرز تهیه:
1. کورن فلکس را در ظرف پیرکس را آماده می کنیم.بهطوریکه تا یکسوم ظرف را بپوشاند سپس روی کورن فلکس را کشمش و مغز پسته می ریزیم.
2. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتیکه شیر بجوشد و کرم نرم و لطیفی بدست آید. کرم بدست آمده نباید سفت باشد.
3. کرم را روی سطح مواد ریخته بطوریکه زیر و روی مواد را بپوشاند و تمام مواد با کرم مخلوط شود.

4. ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتیکه روی مواد طلایی رنگ شود و کرم کمیغلیظ شود.
5. این دسر را باید پس از خارج کردن از فر و بصورت داغ مصرف کنید.