ماهان شبکه ایرانیان

دسر عربی ام علی

کشورهای عربی معمولا ذائقه شیرینی دارند و در عادات غذایی آن‌ها و حتی در غذاهای‌شان معمولا رد طعم شیرین دیده می‌شود.اما دسر که جای خود دارد و شیرینی جزئی اجتناب ناپذیر آن است. در این مقاله شما را بایک دسر عربی که به‌صورت گرم صرف می‌شود آشنا می‌کنیم.

 دسر ام علی

کشورهای عربی معمولا ذائقه شیرینی دارند و در عادات غذایی آن‌ها و حتی در غذاهای‌شان معمولا رد طعم شیرین دیده می‌شود.اما دسر که جای خود دارد و شیرینی جزئی اجتناب ناپذیر آن است. در این مقاله شما را بایک دسر عربی که به‌صورت گرم صرف می‌شود آشنا می‌کنیم.

دسر عربی

مواد لازم:

• شیر خشک =4 قاشق غذاخوری

• شکر=1 فنجان

• خامه=نصف لیوان

 

• وانیل=1قاشق چا‌‌ی‌خوری

• کورن فلکس=نصف پاکت یا به اندازه دلخواه

• کشمش=1 لیوان

• مغز پسته=1 لیوان

• شیر=1 لیتر

 

دسر شیرین و خوشمزه

طرز تهیه:

1. کورن فلکس را در ظرف پیرکس را آماده می کنیم.به‌طوری‌که تا یک‌سوم ظرف را بپوشاند سپس روی کورن فلکس را کشمش و مغز پسته می ریزیم.

2. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده در ماهی‌تابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی‌که شیر بجوشد و کرم نرم و لطیفی بدست آید. کرم بدست آمده نباید سفت باشد.

3. کرم را روی سطح مواد ریخته بطوری‌که زیر و روی مواد را بپوشاند و تمام مواد با کرم مخلوط شود.

دسر ام علی

4. ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتی‌که روی مواد طلایی رنگ شود و کرم کمی‌غلیظ شود.

5. این دسر را باید پس از خارج کردن از فر و بصورت داغ مصرف کنید.

مقالات مرتبط

یک پاستای خوشمزه و ساده بپزید: پاستای میگو

Pasta-recepie


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان