ماهان شبکه ایرانیان

کیک شکلاتی کره‌ای

کیکی که امروز برای شما در نظر گرفتیم بافتی اسفنجی و نرم دارد. بافت این کیک برای تزئین و کیک‌های تولد توصیه می‌شود. چون خوب برش می‌خورد و موقع برش خوردن اصلا خراب نمی‌شود و تحمل وزن خوبی دارد. طعمش هم طوری است که بهتراست با خامه و کره ترکیب شود. کلا کیک خوب و خوشمزه ای هست.

کیککیکی که امروز برای شما در نظر گرفتیم بافتی اسفنجی و نرم دارد. بافت این کیک برای تزئین و کیک‌های تولد توصیه می‌شود. چون خوب برش می‌خورد و موقع برش خوردن اصلا خراب نمی‌شود و تحمل وزن خوبی دارد. طعمش هم طوری است که بهتراست با خامه و کره ترکیب شود. کلا کیک خوب و خوشمزه ای هست.

دقت کنید مواد را به دقت اندازه گیری کنید. همان‌طور که قبلا هم گفتیم برای کیک‌های کره ای خیلی مهم است که همه مواد کاملا به دمای محیط رسیده باشند.

کیکنکته دیگه این‌که کیفیت شکلات و پودر کاکائو در طعم کیک تاثیر مستقیم دارد. از شکلاتی استفاده کنید که طعمش را می‌پسندید. برای ذوب شکلات به روش بن ماری باید شکلات را داخل کاسه‌ای ریخته روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. حرارت دادن زیاد شکلات باعث سوختن و سفت شدن آن می‌شود. همین که نیمی‌از شکلات آب شد از روی حرارت بردارید تا بقیه‌ شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب شود. بعدا در پستی جداگانه در مورد ذوب کردن شکلات بیشتر توضیح می‌دهم.

مواد لازم: 

• کره نرم و به دمای محیط رسیده 100 گرم

• شکر 150 گرم یا یک پیمانه سرخالی

• تخم مرغ 2 عدد

• آرد 1 پیمانه

• پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

• آب جوش یک چهارم پیمانه

• جوش شیرین 1 قاشق چای‌خوری

• بیکینگ پودرنصف قاشق چای‌خوری

• وانیل چند قطره

• نمک یک پنسه

• شکلات تلخ بالای 70 درصد 60 گرم

طرز تهیه:

فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید . همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد ،پودر کاکائو، جوش شیرین  ،بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته وقتی ظرف را برمی‌گردانید از ظرف نریزد.

کیککره و شکر و زرده‌های تخم مرغ را با هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. حدود 5 دقیقه. وانیل را اضافه کنید. سپس شکلات مذاب سرد شده را اضافه کنید. مواد خشک را در دو مرحله اضافه‌کرده همه  مواد را با همزن بزنید . آب جوش را اضافه کرده دوباره مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد اضافه کرده با لیسک یاکف‌گیر به خورد مواد دهید. دقت کنید مواد را باید به صورت دورانی هم زده از هم زدن زیاد خود داری کنید. 

مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
نظرات منتشر شده : 1
پاسخسوینج | 1396/11/01 - 02:47
واقعا عالی بود..من با روکش خامه و موز درست کردم طعمش فوق العاده شد.ممنونم از رسپی خوبتون
ارسال نظر
پیشخوان