به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دومین نمایشگاه و جشنواره مد ولباس دختران مینودری با رویکرد پوشش نوجوان همزمان با دهه کرامت در قزوین افتتاح شد.
اشرف کاظمی دبیر دومین نمایشگاه و جشنواره مد ولباس دختران مینودری خاطر نشان شد این جشنواره در دوبخش طراحی مانتو اجتماع برای سنین 9 تا 15 سال و طراحی پوشش سر برگزار میشود. نشستهای تخصصی و ورکشاپهای آموزشی از جمله بخش های جنبی این جشنواره می باشد.
کاظمی در خصوص برپایی نخستین مسابقه زنده طراحی لباس در استان افزود: هنرمندان شرکت کننده در اولین مسابقه طراحی تا اجرا جشنواره مد و لباس دختران مینودری می توانند در روز 10 مرداد از ساعت 8:30 در محل مسابقه به نشانی مرکز کارآفرینی شهرداری اقبالیه حضور به هم رسانند. همچنین آثار برتر این مسابقه در مرکز کارآفرینی شهرداری که بزرگترین مرکز کارآفرینی در سطح استان می باشد به مرحله تولید انبوه می رسد.
مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی «دختران مینودری» با حضور مقامات استانی، در نگارخانه استاد محصص واقع در خیابان غیاث آباد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افتتاح شده و تا پایان دهه کرامت ادامه دارد.
انتخاب نفرات برتر مسابقه توسط داوران کشوری، اعطای گواهی حضور ولوح تقدیر وجوایز توسط مدیر کل امور بانوان استانداری و اعطای لوح سپاس به استادانی که هنر جوی آنها رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دهند از جمله جوایز این مسابقه است.