یکی از غذاهای تابستانی که میتوانید مصرف کنید خوراک ماهی سالمون با لیمو است. دستور تهیه این غذا را در ادامه مطلب میخوانید.
مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
یک و نیم قاشق غذاخوری مایونز
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری خردل
مقداری فلفل هندی
2 فیله سالمون با برش از وسط، با استخوان و پوست
دستور تهیه:
آب لیمو و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. مایونز، سس سویا، سس خردل و فلفل هندی را به آن مخلوط اضافه کنید. آنها را با هم بزنید. مخلوط لیمو وفلفل را روی فیلههای سالمون بریزید. البته یک قاشق چایخوری از آن را برای استفاده بعدی نگه دارید.
روی ماهی سالمون سلفون بکشید و آن را نیمساعت در یخچال بگذارید.
فر را روی دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) قرار دهید. سینی مخصوص پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. فیلهها را روی کاغذ بگذارید. باقی مانده مخلوط لیمو و فلفل را روی فیلهها بریزید بدون آن که اجازه دهید یک جا جمع شود. آن مقدار کم فلفل سیاه را به همراه مقداری از نمک دریایی رویش بپاشید.
بگذارید غذا در فر بپزد، تا زمانی که یک چنگال به راحتی در آن فرو برود؛ یعنی حدود 10 تا 15 دقیقه.