اگر برای انتخاب غذای مناسب برای ناهار یا شام کلافه میشوید و از پختن غذاهای تکراری خسته شده اید، این مطلب به شما کمک خواهد کرد. کاسرول تن ماهی و نودل غذایی نسبتا ساده ولی خیلی خوشمزه است. و آن را میتوان از جمله غذاهای سالم دانست؛ چرا که برای پخت آن از سبزیجات متنوعی استفاده میشود: کرفس، پیاز، نخود فرنگی و...
طرز تهیه:
مخصوص 6 نفر
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم:
نصف /پیمانه کره
250 گرم نودل
نصف پیاز متوسط که به خوبی خرد شده باشد
یک ساقه کرفس خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
250 گرم قارچ ریز اسلایس شده
یک چهارم پیمانه آرد
2 پیمانه شیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
180 گرم (یک قوطی) تن ماهی که آبش گرفته شده و تکه تکه شده باشد
1 پیمانه نخود فرنگی پخته
3 قاشق غذاخوری خرده نان
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
یک پیمانه پنیر چدار
متد تهیه:
قبل از هرچیز، فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. سپس ظرف متوسط را برای فر انتخاب کرده و با یک قاشق غذاخوری کره داخل آن را چرب کنید.
یک قابلمه بزرگ بردارید و داخل آن آب ریخته و برای جوشیدن روی گاز بگذارید و به آب اندکی نمک اضافه کنید. وقتی آب جوشید، نودلها را درقابلمه ریخته و بین 8 تا 10 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.
ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید و یک قاشق غذاخوری کره را در آن آب کنید. پیاز، کرفس و سیر را در آن ریخته و برای 5 دقیقه تفت دهید تا ترد شوند. سپس شعله گاز را زیاد کنید و قارچها را اضافه کنید. برای 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید و دائما هم بزنید تا بخش عمده آب داخل ماهیتابه تبخیر شود.
در یک ماهیتابه دیگر 4 قاشق غذاخوری کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. تدریجا شیر را ریخته و هم بزنید و 55 دقیقه بپزید تا سسی صاف و غلیط به دست بیاید. به این سس به اندازه مناسب نمک و فلفل بزنید. حالا زمان آن رسیده که تن ماهی، نخود فرنگی، مخلوط قارچ و نودلهای پخته شده را با هم ترکیب کنید. مواد را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و 2 قاشق غذاخوری باقی مانده کره را در یک کاسه کوچک آب کنید و آن را با خردههای نان ترکیب کرده و روی کاسرولتان بریزید و در نهایت روی محتویات ظرف فر را با پنیر بپوشانید.
ظرف را برای 25 دقیقه در فر که قبلا گرم شده، قرار دهید تا روی آن برشته و قهوه ای رنگ شود. غذای شما آماده است. نوش جان.