قطعا برای خیلی از شما پیش آمده که در کافی شاپ، کیک هویج سفارش داده باشید و مزه آن به شدت شما را جذب کرده باشد. حالا شما با خواندن این مطلب، میتوانید کیک هویج خیلی خوشمزهای در خانه تان بپزید.
طرز تهیه:
مخصوص 16 نفر
زمان آماده سازی: 1 ساعت و نیم زمان پخت: 1 ساعت
مواد لازم:
6 پیمانه هویج رنده شده
1 پیمانه شکر قهوه ای
1 پیمانه کشمش
4 تخم مرغ
یک ونیم پیمانه شکر سفید
یک پیمانه روغن گیاهی
2قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک پیمانه آناناس خرد شده
3 پیمانه آرد
چهار و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری نمک
4 قاشق چایخوری پودر دارچین
یک پیمانه گردوی خرد شده
متد تهیه:
در یک کاسه متوسط، هویج رنده شده و شکر قهوهای را با هم ترکیب کنید و برای یک ساعت کنار بگذارید و بعد از یک ساعت، کشمش را به آن اضافه کنید.
سپس فر را روشن کرده و با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص طبخ کیک را برداشته و چرب کنید و داخل آن کمیآرد بزنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را آنقدر هم بزنید تا رنگش روشن شود؛ تدریجا شکر سفید، روغن و وانیل را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید. آناناس را داخل کاسه بریزید و سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کنید و باز هم بزنید تا این مواد به خوبی ترکیب شده و جذب مایع تخم مرغی شوند. در نهایت مخلوط هویج را اضافه کرده و گردوها را هم در داخل کاسه بریزید. این مایع کیک را به آرامی در ظرف مخصوص فر بریزید و آن را داخل فر قرار دهید تا بین 45 الی 50 دقیقه بپزید. بعد از اتمام این مدت، ظرف را از داخل فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه سرد شود و وقتی سرد شد، میتوانید آن را از داخل ظرف در بیاورید.
*نکته) برای حفظ رطوبت طبیعی کیک، میتوانید در هنگام طبخ، روی ظرفتان فویل آلومینیومی بکشید.