شناسه : ۴۱۵۳۸۰ - پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۴۶
خوشمزه روز: برگر سوخاری [تماشا کنید]
برگر و سوخاری از محبوب ترین غذاهای فست فودی هستند که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارند. از این رو، در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه نوعی برگر سوخاری را آموزش داده ایم که طعم عالی و شکل زیبایی دارد. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
برگر و سوخاری از محبوب ترین غذاهای فست فودی هستند که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارند. از این رو، در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه نوعی برگر سوخاری را آموزش داده ایم که طعم عالی و شکل زیبایی دارد. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 450 گرم گوشت چرخ کرده
- نصف پیمانه خیارشور خرد شده
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نمک و فلفل سیاه
- 1٫5 پیمانه آبدوغ
- نصف پیمانه آرد کامل
- نصف پیمانه نشاسته ذرت
- 2 پیمانه پودر سوخاری
برای سس:
- 1/3 پیمانه سس کچاپ
- 1/3 پیمانه سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری سس خردل
- 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
- در یک قابلمه متوسط، روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.
- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پنیر، خیارشور، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید.
- با کمک دست ها، یک گلوله از مخلوط گوشت را برداشته و همانند کباب روی سیخ های چوبی بزنید. (3 تا 5 سانتی متر بلندی)
- آن را به مدت 20 دقیقه درون یخچال بگذارید.
- در کاسه بزرگ دیگری، شیر، آرد کامل، نشاسته ذرت، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- کباب های چوبی را درون مخلوط شیر و سپس درون پودر سوخاری بغلتانید.
- سپس آن را بدون سیخ، درون روغن داغ (180 درجه سانتی گرادی) سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
- سپس آن ها را از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- برای درست کردن سس آیولی، همه مواد سس را با یکدیگر مخلوط کنید.
- برگر سوخاری را با سس آیولی سرو کنید.