وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: این تارت بسیار خوشمزه را می توانید به جای پرتقال، با لیموترش تازه هم درست کنید. اما ترکیب شکلات و پرتقال با بیسکوئیت کرم دار عالی است و توصیه می کنیم حتما یک بار در خانه امتحان کنید.
مواد لازم- 200 گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (Oreos)
- 1 تخته شکلات شیری آب شده
- 2 تخته شکلات نیمه شیرین آب شده
- 3/4 پیمانه خامه چرب
- پوست رنده شده پرتقال
- 1 عدد پرتقال، حلقه ای
- 1 پیمانه شکر
- نصف پیمانه آب
طرز تهیه
1. درون غذاساز، بیسکوئیت ها را ریخته و هم بزنید تا پودر شوند. سپس شکلات آب شده را بیفزایید.
2. آن ها را درون قالب تارت ریخته و فشار دهید. سپس درون یخچال بگذارید.
3. شکلات ها را به روش بِن ماری ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.
4. در آخر، پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید.
5. آن ها را روی تارت ریخته و سطحشان را صاف کنید. دوباره درون یخچال بگذارید.
6. درون قابلمه، پرتقال، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
7. حلقه های پرتقال را از سیروپ جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
8.روی تارت را با حلقه های پخته شده پرتقال تزئین و سرو کنید.