ماهان شبکه ایرانیان

مضرات  استفاده از لنزهای تماسی چشم-قسمت اول

امروزه افراد به طور گسترده‌ای از لنزهای تماسی استفاده می‌کنند. بعضی ها برای اصلاح دید خود، به جای عینک‌های طبی از لنز استفاده می‌کنند، اما بعضی از افراد فقط برای تغییر رنگ طبیعی چشم‌های‌شان و ایجاد تنوع، از لنز‌های رنگی استفاده می‌کنند.

  لنز رنگی

امروزه افراد به طور گسترده‌ای از لنزهای تماسی استفاده می‌کنند. بعضی ها برای اصلاح دید خود، به جای عینک‌های طبی از لنز استفاده می‌کنند، اما بعضی از افراد فقط برای تغییر رنگ طبیعی چشم‌های‌شان و ایجاد تنوع، از لنز‌های رنگی استفاده می‌کنند.

لنزها دارای مضراتی برای چشم ها هستند که در پائین تعدادی از آن‌ها بیان شده اند: 

• عادت کردن به لنزهای تماسی زمان بر است.

• به راحتی گم می‌شوند.

• شکننده اند و مستعد پاره شدن هستند.

• در دست گرفتن آنها سخت است.

• معمولا گران تر از عینک‌های طبی هستند.

• نیازمند مراقبت و نگهداری مستمر هستند.

• آلودگی و گرد و خاک به آسانی روی آن‌ها می‌نشیند.

• به مروز زمان کیفیت آن‌ها پائین می‌آید. 

• خطر عفونت‌های چشمی را افزایش می‌دهند.

• خطر خراش و آسیب‌های چشمی را بالا می برند. 

عادت کردن به لنزهای تماسی زمان بر است:

عادت کردن به گذاشتن لنز در چشم و درآوردن آن، زمان بر است. چشم پزشک و یا فروشنده عینک به شما نشان خواهد داد که چگونه لنز را در چشم های‌تان بگذارید و آن را دربیارید، اما این کار برای تعدادی از افراد سخت و دشوار است، علاوه بر این، بعضی از افراد دوست ندارند که بطور مستقیم به مردمک چشم‌های‌شان دست بزنند. 

به راحتی گم می‌شوند:

قطعا بارها افرادی را که از لنزهای تماسی استفاده می‌کنند را دیده اید که روی زمین نشسته اند و به دنبال لنزهای خود که از چشم های‌شان افتاده‌اند می‌گردند. در طراحی‌های جدید لنز، آن‌ها را طوری ساخته اند که دیگر به راحتی از چشم ها نیوفتند و گم نشوند. اما در بعضی مواقع از جمله وزیدن بادهای شدید، ممکن است که لنز از چشم‌های شما دربیاید. هم‌چنین ممکن است لنزها دارای شکاف و یا پارگی باشند، که این مساله هم رنج آور است و هم باعث می‌شود که لنز راحت‌تر از چشم شما بیوفتد. 

 لنز چشم

شکننده‌اند و مستعد پاره شدن هستند:

شکسته شدن و پارگی در لنزهای نرم اتفاق می‌افتد. نرمی این لنزها، باعث راحتی بیشتر می‌شود اما همین مساله منجر می‌شود که به راحتی در آن‌ها شکاف به وجود بیاید و یا پاره شوند. لنزهای سخت به سادگی نمی‌شکنند.

در دست گرفتن آن‌ها سخت است:

لنزهای تماسی بسیار نرم و نازک هستند و همین مساله باعث می‌شود که به راحتی خراب شوند و یا گم شوند. برای این‌که بتوانید لنز را روی انگشتان خود نگه دارید و تعادل آن را روی انگشت‌تان حفظ کنید تا  بدون اینکه بیافتد آن را داخل چشم های‌تان قرار دهید، نیازمند تمرین کردن هستید. بعضی از فراد به راحتی این کار را یاد می‌گیرند، اما برای عده ای سخت است و نیاز به تمرین بیشتر دارند. این مساله موجب می‌شود که بعضی از افراد از استفاده از لنز منصرف شوند.

 

مقالات مختلف 

مضرات استفاده از لنزهای تماسی چشم-قسمت دوم

contacts-disadvantages


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان