ماهان شبکه ایرانیان

شرمنده هواداران هستیم، جبران می‌کنیم

ابراهیمی: درگیری نبود، با صدای بلند حرف زدیم

مهاجم تیم تراکتورسازی اعتقاد دارد تیمش در هفته های آینده نتایج دو بازی اول را جبران می‌کند.

ابراهیمی: درگیری نبود، با صدای بلند حرف زدیم

به گزارش "ورزش سه"، تیم تراکتورسازی در هفته دوم لیگ برتر دومین شکست خود را مقابل پرسپولیس متحمل شد تا کار برای یحیی گل‌محمدی و شاگردانش سخت‌تر شود. محمد ابراهیمی مهاجم سرخ‌پوشان تبریزی درباره شکست مقابل پرسپولیس عنوان کرد: ما بازی خوبی را مقابل پرسپولیس انجام دادیم و موقعیت‌های بیشتری از این تیم داشتیم ولی متاسفانه توپ‌هایمان تبدیل به گل نشد. باید تمرکز زیادی در جریان بازی داشته و بتوانیم از موقعیت‌ها به خوبی استفاده کنیم.


وی درباره حضور هواداران پرتعداد در ورزشگاه یادگار بیان کرد:‌ هواداران حضور بسیار خوبی در ورزشگاه داشتند و حمایت فوق‌العاده و همه جانبه‌ای از تیمشان داشتند که جا دارد از همه آنها تشکر کنم. من دست تک تک هواداران را می‌بوسم و امیدوارم در دیدار‌های آینده این نتیجه را جبران کنیم.


مهاجم تراکتورسازی با اشاره به اتفاقاتی که در اواخر بازی میان بازیکنان تیمش رخ داد، گفت: این موضوع صحت نداشته و موضوع خاصی رخ نداده بود. ما می‌خواستیم به روند بازی نظم بدهیم که به دلیل سر و صدای زیاد در ورزشگاه مجبور می‌شدیم تا با صدای بلند حرف بزنیم.


ابراهیمی با اشاره به شروع ضعیف تراکتورسازی تاکید کرد: امیدوارم با تمرینات بیشتر در ادامه رقابت‌های لیگ برتر بتوانیم از فرصت‌هایمان به خوبی استفاده کرده و نتایج مناسبی را کسب کنیم که در این راستا همه تلاشمان را به کار می‌گیریم.


وی درباره بازی با استقلال افزود:‌بازی سختی داریم اما با تمام وجود به میدان می‌رویم و تلاش می‌کنیم مقابل استقلال پیروز شویم و نتایج قبلی را جبران کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان