ماهان شبکه ایرانیان

رولـت خالخالی فندق و عسل

این رولت خالخالی هم خوشمزه است و هم با ظاهری که دارد، میز غذای شما را زیبا میکند.

وب سایت سوران: این رولت خالخالی هم خوشمزه است و هم با ظاهری که دارد، میز غذای شما را زیبا میکند.
 
مواد لازم:

  • پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
  • نمک 1 پینچ
  • کره (آبکرده) 30 گرم
  • تخم‌مرغ 7 عدد
  • شکر 150 گرم
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد 150 گرم
  • خامه (فرم گرفته) 300 گرم
  • عسل 1 قاشق سوپخوری
  • پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
  • فندق (برشته و خردکرده) 120 گرم
 
طرز تهیه رولـت خالدار فندق و عسل 

طرز تهیه:

1-ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. تخم‌مرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و کره را در کاسه کوچکی بریزید و با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه به مدت 10 دقیقه، آن را کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده، قدری غلیظ شود.
 
2-سپس آن را روی شابلون و سیل پت بکشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده می‌شود. اکنون مایه رولت را آماده کنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف کنید.
 
3-اینک نان رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یک سینی برگردانید تا نان خشک نشود و همینکه خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید.
 
4-سپس صبر کنید رولت کاملاً خنک شود و بعد آن را باز کنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینک دوباره رولت را رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و یک شب در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.
 
طرز تهیه رولت:
 
1-زرده‌های تخم‌مرغ، نیمی از شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مواد را با یکدیگر مخلوط سازید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان