ماهان شبکه ایرانیان

ظریف در دیدار با رئیس اداره دینی قفقاز:

مناسبات ایران و آذربایجان به یکی از بهترین روابط تبدیل شده است

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه مناسبات ایران و آذربایجان به یکی از بهترین روابط تبدیل شده است، گفت: برای ما پیشرفت و ثبات آذربایجان از اهمیت بالایی برخوردار است.

مناسبات ایران و آذربایجان به یکی از بهترین روابط تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، الله شکور پاشازاده شیخ السلام آذربایجان و رئیس اداره دینی قفقاز در راس یک هیات با محمد جواد ظریف  وزیر امور خارجه  کشورمان دیدار کرد.

ظریف در این ملاقات اظهار داشت: مناسبات ایران و آذربایجان به یکی از بهترین روابط تبدیل  شده است. روسای جمهور دو کشور بارها با یکدیگر ملاقات کردند. برای ما پیشرفت و ثبات آذربایجان از اهمیت بالایی برخوردار است و به منزله پیشرفت و ثبات خود می دانیم.

در این ملاقات شیخ السلام پاشازاده با اشاره به روابط خوب آذربایجان با جمهوری اسلامی ایران از تلاش های دکتر ظریف برای استحکام روابط تشکرکرد و گفت: ما تلاش خواهیم کرد مناسبات بیش از پیش تقویت شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان