« به » مقوی معده و متوقف کننده اسهالهای ساده و خونی است.
در ورم حاد روده ها, خونریزی قاعدگی و بواسیری, اثر بسیار مفیدی دارد, بهترین روش برای رساندن تانن به مسلولین« به » است.
« به » ضمن تقویت اعمال دستگاه گوارش , هیچگونه ناراحتی برای آن بوجود نمی آورد.
دانه« به » به علت داشتن مقدار زیادی موسیلاژ, در رفع التهابات داخلی مخاط و سرفه بکار میرود.
مصرف آن از خارج اثر نرم کننده دارد, به همین دلیل خیسانده ی آن در سوختگی, سرمازدگی,ترک پوست بدن, مخصوصأ ترک پستان و لب و نیز درمان بواسیر بسیار مفید است.
* « به » سرشار از ویتامین های AوB و املاح آهکی و تانن است.
* 100 گرم آن تولید 112 کالری حرارت می کند.
پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) می فرماید: کسی که سه روز ناشتا « به » بخورد, ذهن او صاف وحلم و علم او بسیار می شود و از مکر شیطان و شیطانیان محفوظ می ماند. امام صادق (علیه السّلام) می فرماید: کسی که « به » بخورد, خداوند متعال تا چهل روز حکمت را بر زبان او جاری سازد.
* ارسال مقاله توسط عضو محترم سایت با نام کاربری : LoverBoy
/ج