ماهان شبکه ایرانیان

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه

گاهی اوقات،‌ بعضی افراد می‌پرسند: «در دوران سالمندی، مصرف گوشت جوجه بهتر است یا گوشت سایر پرندگان؟» در جواب این پرسش باید گفت که ارزش غذایی گوشت، با افزایش سن طیور، تغییر می‌کند

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه
گاهی اوقات،‌ بعضی افراد می‌پرسند: «در دوران سالمندی، مصرف گوشت جوجه بهتر است یا گوشت سایر پرندگان؟» در جواب این پرسش باید گفت که ارزش غذایی گوشت، با افزایش سن طیور، تغییر می‌کند.
در واقع، میزان کلسترول گوشت در این دو حالت، متفاوت است. هرچه سن حیوان کمتر باشد، تجمع چربی در بدن به ویژه اسیدهای چرب اشباع کمتر است. هرچه سن حیوان و به‌ویژه طیور افزایش یابد، قطعا میزان چربی بالاتر می‌رود و حتی در قسمت‌هایی از سینه که در اندازه مساوی چربی آن کمتر از ران یا بال است، در مقایسه بر اساس سن دیده شده است که هرچه‌قدر سن طیور بیشتر باشد، میزان چربی بیشتر می‌شود. البته این موضوع به هورمون‌های تزریقی هم بستگی دارد. برخی مرغ‌ها به دلیل تزریق هورمون به آنها، چربی بیشتری زیر پوست شان ذخیره می‌شود اما مرغ‌هایی که به شکل طبیعی در مناطق شمالی کشور رشد می‌کنند چربی کمتری در مقایسه با مرغ‌های پرورشی دارند بنابراین در صورت دسترسی به این نوع از منابع پروتئینی بهتر است آنها را برای مصرف انتخاب کنید.

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه

در کل، افرادی که چربی خون بالاتری دارند و به ویژه کلسترول خون‌شان بالاست ترجیحا گوشت طیوری با سن پایین‌تر و به عبارت دیگر، جوجه مصرف کنند و ترجیحا بال را بهتر است مصرف نکنند؛ چون همیشه بال طیور محل تجمع چربی‌های اشباع است. کلا از بالای 2 سالگی نیز به همه افراد توصیه می‌شود چربی اشباع کمتری مصرف کرده و سهم چربی غیراشباع را در برنامه غذایی‌شان افزایش دهند لذا حتی در کودکان هم مصرف طیور با سن کمتر قطعا بهتر بوده و اثرات مضر کلسترول بالا و تصلب شرایین در سنین بالاتر را کاهش می‌دهد. اما باز هم تکرار می‌کنم که باید کل رژیم غذایی کنترل شده و متعادل باشد زیرا مجموعه رژیم غذایی دریافت شده در طول روز می‌تواند مفید و یا زیان بار باشد.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان