به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج؛ اقای محمدی امروز – چهارشنبه – در بازدید از انبار مرکزی ستاد ایران در مدینه منوره؛ استفاده از کالاهای استاندارد، باکیفیت و مناسب با ذائقه زایران ایرانی را با هدف رضایتمندی زوار نبوی مورد تاکید قرار داد.
وی همچنین از روند تهیه؛ نگهداری و توزیع اقلام مورد نیاز زایران توسط انبار مرکزی بازدید کرد و نرم افزار ویژه انبارداری را در حضور کارشناسان مربوطه رویت و نکات لازم در خصوص برخی موضوعات را به مسئولین ذیربط یادآور شد.
یاد آور میشود؛ انبار مرکزی ستاد مدینه منوره همانند سالهای قبل با برنامه ریزی قبلی فعالیت خود را قبل از ورود زائران آغاز کرده است و تامین اقلام دو آشپزخانه مرکزی دخیل و زین و 23 مجموعه هتلهای محل استقرار زائرین کشورمان را برعهده دارد.
همه زایران و عوامل اجرایی حج درهر وعده غذایی از یک نوع غذا بهره مند میشوند و تفاوتی در کیفیت و تنوع غذای زایران وجود ندارد.
هم اکنون بیش از 11 هزار زایر ایرانی در مدینه منوره حضور دارند و گزارشهای دریافتی از زایران حاکی از رضایتمندی مطلوب هموطنان از کیفیت و تنوع غذاهایی است که بین زایران توزیع میشود.