ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی

سالاد لوبیای ایتالیایی یک سالاد سبک با سبزیجات ترد و تکه‌های نان برشته است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

وب‌سایت آشپزباشی: سالاد لوبیای ایتالیایی یک سالاد سبک با سبزیجات ترد و تکه‌های نان برشته است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم
 
  • کرفس 1 شاخه
  • هویج 1/2 عدد
  • کلم رادیشیو 120 گرم
  • پیاز 1 قاشق غذاخوری
  • کنسرو لوبیا چیتی 600 گرم
  • ریحان 10 گرم
  • روغن زیتون 130 میلی لیتر
  • سرکه سفید 80 میلی لیتر
  • نمک به میزان لازم
  •  فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر پارمزان 75 گرم
  • نان تست  100 گرم
 
طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی 

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی:

1.  کرفس رو بشویید، هویج رو پوست بگیرید و اون‌ها رو به همراه کلم رادیشیو به شکل مکعب‌های نیم سانتی‌متری خرد کنید. به جای کلم رادیشیو می تونید از کلم قرمز استفاده کنید.

2.  کنسرو لوبیا رو آبکش و خشک کنید.

3.  از پیاز خرد شده استفاده کنید.

4.  برگ‌های ریحان رو جدا کنید و ریز خرد کنید.

5.  از برش های پنیر پارمزان استفاده کنید. برای این که برش پنیر پارمزان داشته باشید از لایه بیرونی و سفت پنیر با پوست کن چند برش جدا کنید.

6.  نان رو به شکل مکعب‌های 1 سانتی‌متری برش بزنید.
 
طرز تهیه

1. کرفس رو به همراه هویج، کلم رادیشیو، لوبیا، پیاز و ریحان در کاسه‌ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و فلفل سیاه رو به اون‌ها اضافه کنید. سالاد رو برای 2 ساعت در درمای اتاق کنار بذارید.

2. برش‌های پنیر پارمزان رو در یک و نیم لیتر آب سرد بریزید و برای 1 ساعت روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید. اون‌ها رو از روی حرارت بردارید و بذارید تا خنک بشن.

3. فر رو از قبل با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم گنید. مکعب‌های نان رو در سینی فر بریزید و برای 20 دقیقه در فر برشته کنید. هر چند دقیقه نان‌ها رو کمی هم بزنید تا یکدست برشته بشن.

4. سالاد رو در بشقاب ها بکشید، چند قاشق از آب سرد شده برش‌های پارمزان روی سالاد بریزید. مقداری تکه‌های نان و برش‌های پنیر پارمزان روی سالادها بذارید و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی