ماهان شبکه ایرانیان

چای داغ، عامل سرطان مری

براساس بررسی‌هایی که اخیرا در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان که یکی از مناطق شایع سرطان مری است به انجام رسیده، معلوم شده است که نوشیدن مایعات داغی مانند چای خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد

چای داغ، عامل سرطان مری
براساس بررسی‌هایی که اخیرا در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان که یکی از مناطق شایع سرطان مری است به انجام رسیده، معلوم شده است که نوشیدن مایعات داغی مانند چای خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد.
این مساله شاید در حدود 40 سال پیش هم مطرح بود اما در آن زمان، مطالعات، نتایج موفقی را نداشتند، در حالی که بررسی‌های اخیر گروه داخلی گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران‌شان نشان داده که نوشیدن مایعات داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد.
این نتایج در بررسی‌های اپیدمیولوژیک مشخص شده اما اینکه مایعات داغ با چه مکانیسمی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، هنوز مشخص نیست. هم اکنون کاملا روشن شده است که وقتی ما مواد شیمیایی یا مواد غذایی فرآیندشده مانند فرآورده‌های گوشتی که به آنها نیترات‌ها و نیتریت‌ها اضافه شده است را مصرف می‌کنیم، خطر سنتز نیتروزآمین‌ها افزایش یافته و آنها نیز با مکانیسم آلکیلاسیون باعث سرطان‌زایی می‌شوند.

در بررسی‌های اپیدمیولوژیک، مشخص شده افرادی که مایعات داغ می‌نوشند بیشتر به سرطان به ویژه سرطان مری مبتلا می‌شوند. به نظر می‌رسد در پی نوشیدن مایعات داغ سوختگی دهان، گلو و مری را به همراه داریم و به علت همین عارضه و آسیبی که در اثر سوختن به سلول‌های مری وارد می‌شود، زمینه ابتلا به سرطان پیش می‌آید. عمدتا این سرطان در ناحیه مری بوده و بعد انتهای مری و معده را نیز درگیر می‌کند. پس توصیه می‌کنم عادت کنید که چای، سوپ، آش، شیر و کلیه مایعات را بگذارید تا ولرم شود و بعد، آنها را میل کنید تا داغ مصرف‌کردن‌شان سوختن و التهاب دستگاه گوارش و به دنبال آن سرطان را موجب نشود. این حساسیت بیشتر در مورد چای است؛ در حالی که توصیه من درباره همه مایعات با دمای بالاست و حتی غذاهای مایعی مانند سوپ را نیز نباید داغ میل کنید.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی