ماهان شبکه ایرانیان

راهنمای خرید آجیل و شیرینی عید

آجیل یکی از خوراکی های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. آجیل، کلسترول خون را پایین می آورد و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند

راهنمای خرید آجیل و شیرینی عید
آجیل یکی از خوراکی های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. آجیل، کلسترول خون را پایین می آورد و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند. همچنین منبع پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. البته این را هم بدانید که در تهیه انواع آجیل از مقادیر زیادی نمک استفاده می شود و بنابراین مصرف بی رویه آن، ممکن است عوارضی را به خصوص برای بیماران قلبی عروقی، افراد مبتلا به فشار خون و بیماران کلیوی به همراه داشته باشد. هنگام خرید آجیل این نکات را به خاطر داشته باشید :
1- تا حد امکان آجیل عید خود را از فروشگاه های معتبر که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می کنند، بخرید. از خرید گذری یا خرید از دستفروشان خودداری کنید.
2- هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشید. آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی بد داشته باشد. بوی ماندگی، بوی تند و یا بوی ترشیدگی نشانه ناسالم بودن آجیل است.
3-رنگ آجیل را با دست تان امتحان کنید. اگر دست تان رنگی شد احتمال دارد آجیل ها را با رنگ های غیر مجاز یا خوراکی رنگ کرده باشند و باید از خرید آن خودداری کنید.
4- ازخرید پسته هایی که زیاد خندان هستند خودداری کنید چون فروشندگان آنها را در ظرف های آب جوش می ریزند و سپس در آب سرد قرار می دهند تا در اثر شوک حرارتی سر باز کنند و خندان شوند و خب این شوک حرارتی کیفیت پسته را پایین می آورد.
5-از مضرات نمک هم که اطلاع دارید. پس بهتر است تا حد امکان آجیل های شور را انتخاب نکنید.
6-در خرید مغز گردو باید خیلی دقت کنید که کهنه نباشد. روغن فراوان موجود در مغز گردو، در اثر کهنگی، تغییر حالت داده و طعم نامطبوع پیدا می کند.
7-نکته بسیار مهم دیگر این است که آجیل و خشکبار قابلیت آلودگی به سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین را دارند. واحدهای صنعتی با توجه به وجود پروانه های بهشتی، ضوابط و دستورالعمل های وزارت بهداشت، ملزم به اندازه گیری آفلاتوکسین روی محصولاتشان هستند. اما در محصولات سنتی آجیل و خشکبار که به صورت باز و فله ای عرضه می شود، این اندازه گیری ها صورت نمی گیرد و محصولات تولیدی قابل ارزیابی نیستند.
8-اگرآجیل نوروزی تان زیاد آمد و خواستید آن را کنار بگذارید، سعی کنید آجیل را با پوست درون ظرف های در بسته و در محلی خشک و خنک قرار بدهید.
منبع: نشریه زندگی سالم، شماره36
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان