ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشوند.

وب سایت آشپزباشی: در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشوند.
 
مواد لازم:

  •     ماست چکیده 3/4 پیمانه
  •     روغن زیتون 1/4 پیمانه
  •     لیمو 1 عدد
  •     برگ آویشن 2 قاشق غذاخوری
  •     سیر 2 حبه
  •     زعفران 1/2 قاشق چای خوری
  •     فلفل پاپریکا 1/2 قاشق چای خوری
  •     زردچوبه 1/4 قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     مرغ 900 گرم

جوجه کباب با زعفران و ماست 
 
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
 
1- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
2- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید.
3- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
4- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید.

 طرز تهیه:

  1.  در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، 2 قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
 
2. تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای 2 ساعت تا 1 شب در یخچال بذارید.
  
3. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود 6 تا 8 دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.

 4.   کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان