وب سایت آشپزباشی: در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشوند.
مواد لازم:
- ماست چکیده 3/4 پیمانه
- روغن زیتون 1/4 پیمانه
- لیمو 1 عدد
- برگ آویشن 2 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- زعفران 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل پاپریکا 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- مرغ 900 گرم
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
1- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
2- برگهای آویشن رو ریز خرد کنید.
3- سیرها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
4- از فیله مرغ استفاده کنید. اونها رو به شکل مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید.
طرز تهیه:
1. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگهای آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، 2 قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
2. تکههای مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای 2 ساعت تا 1 شب در یخچال بذارید.
3. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اونها رو برای حدود 6 تا 8 دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
4. کمی روغن زیتون روی اونها بپاشید و در کنار برشهای لیمو میل کنید.