ماهان شبکه ایرانیان

عادت های وحشتناک لبنانی‌ها

در مورد عادات غذایی مردم لبنان چند مورد قابل تامل است که به آنها اشاره می‌کنیم. اول اینکه مردم لبنان عادت دارند گوشت را در روغن زیتون بخوابانند

عادت های وحشتناک لبنانی‌ها
در مورد عادات غذایی مردم لبنان چند مورد قابل تامل است که به آنها اشاره می‌کنیم. اول اینکه مردم لبنان عادت دارند گوشت را در روغن زیتون بخوابانند. این امر به ویژه اگر همراه با یک ماده اسیدی مانند آبلیمو باشد باعث ترد شدن گوشت می‌شود.
اما اگر بعدا بخواهیم این گوشت را کبابی کنیم، خود فرآیند کباب کردن باعث می‌شود روغن زیتون که پیوند غیراشباع دارد در مجاورت حرارت مستقیم اکسید شود و ترکیبات سرطان‌زا تولید کند. البته اگر هر از گاهی از این روش استفاده شود، مشکلی ندارد اما عادت هر روزه آن مجاز نیست. عادت دیگر لبنانی‌ها کبابی یا تنوری کردن مواد غذایی است. در این باره باید گفت آن چیزی که اهمیت دارد آن است که غذاهای کبابی روی شعله مستقیم نباید قرار گیرند زیرا هر خوراکی که روی شعله مستقیم زغال یا آتش کباب شود باعث تولید برخی ترکیبات سرطان‌زا خواهد شد. در این روش‌ بهترین حالت استفاده از فر یا کباب‌پز برقی است که شعله مستقیم ندارند.
یکی دیگر از عادت‌های این مردم، مصرف چند نوع سالاد به عنوان پیش غذاست. به‌طور کلی خوردن سالاد و سبزیجات به ویژه قبل از غذا بسیار توصیه می‌شود چون تا حدی به کنترل اشتها کمک می‌کند. البته مهم است که چه مقدار سالاد با چه مقدار روغن یا سس مصرف کنیم. در کل، توصیه متخصصان تغذیه این است که تعداد وعده‌های غذایی را بیشتر کنیم و حجم غذا را در هر وعده پایین بیاوریم. بهتر است 3 وعده اصلی غذا و 3 میان‌وعده داشته باشیم؛ و البته در هر وعده حجم کمی از غذا. بررسی‌ها نشان داده‌اند کسانی که تعداد وعده کمتری دارند با حجم بالا خیلی بیشتر چاق می‌شوند زیرا بدن سیستمی دارد که اگر ساعات طولانی گرسنه بماند و بعد حجم زیادی غذا به آن برسد، هم درصد کمتری از ویتامین و موادمعدنی را جذب می‌کند و هم می‌تواند سبب چاقی شود.
یک عادت غلط دیگر این مردمان قلیان کشیدن‌شان بلافاصله بعد از غذاست. به‌طور کلی، قلیان به دلیل داشتن مواد سمی فراوان مثل منواکسیدکربن بسیار مضر است. وقتی ما غذا می‌خوریم، مقدار زیادی از خون که وظیفه آن انتقال اکسیژن و مواد مغذی به سلو‌ل‌هاست، به سمت دستگاه گوارش می‌رود. یک علت اینکه بعد از خوردن غذا خواب‌آلوده می‌شویم، همین تجمع خون به سمت دستگاه گوارش و نرسیدن اکسیژن کافی به سایر سلول‌هاست. اگر ما دقیقا بعد از غذا که این حالت در بدن ایجاد شده بخواهیم قلیان هم بکشیم مقدار فراوانی منواکسید کربن وارد بدن می‌کنیم و سیستم اکسیژن‌رسانی را مختل کرده و نهایتا مضرات قلیان دو چندان می‌شود. در این صورت اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها و دستگاه تنفسی و قلبی‌-عروقی و مغز کاهش می‌یابد و می‌تواند به آنها آسیب برساند. البته قلیان به دلیل داشتن منواکسیدکربن تا حدی اشتها را کم می‌کند اما مضرات آن به قدری زیاد است که استفاده از آن را به این منظور توصیه نمی‌کنیم.
منبع: www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان