بدونیم یه دستور خیلی ساده و در عین حال با هزینه خیلی کم برای درست کردن یه پودینگ خیلی خوشمزه آورده که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم:
500 گرم نان تست یا نان باگت
500 گرم شیر
200 گرم (کشمش، میوه خشک ترکیبی)
2 قاشق چای خوری دارچین
2 عدد تخم مرغ
100 گرم کره آب شده
100 گرم شکر سفید
100 گرم شکر قهوه ای
نان هایی که استفاده می کنید باید کمی خشک باشند. اگر نان تازه است آن ها را بیرون بگذارید (در صورت لزوم از شب تا صبح) تا کمی خشک شود.
نان ها را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید.
شیر را که از قبل کمی گرم کرده اید به نان ها اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید شیر جذب نان ها شود.
مواد دیگر را اضافه کنید و فراموش نکنید که کره را حتما از قبل آب کرده باشید. ابتدا با قاشق هم بزنید سپس با دست آن را کاملا له کنید. این دستور را می توانید برای دیابتی ها بدون شکر درست کنید.
وقتی مواد به خوبی ترکیب شد آن را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید. سپس به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه قالب را داخل فر قرار دهید. 10 دقیقه اضافی بستگی به نوع فر شما دارد. ممکن است نیاز به آن دقیقه اضافی نداشته باشید پس بعد از یک ساعت حتما آن را چک کنید.
بعد از این که پودینگ آماده شد آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی سرد شود. سپس روی آن کمی شکر بریزید و اگر تمایل داشتید روی آن را با خامه تزئین کنید.