ماهان شبکه ایرانیان

"افغانستان" عضو کمیسیون بین المللی سدهای بزرگ شد

کمیسیون بین المللی سدهای بزرگ عضویت افغانستان در این نهاد را تصویب کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از افق، کمیسیون بین المللی سدهای بزرگ(ICOLD) اعلام کرد که افغانستان از 2 سال گذشته به این سو با برنامه های منسجم سد سازی و مدیریت آبهای کشورش معیارهای مورد نظر برای عضویت در کمیسیون بین المللی سدهای بزرگ را کسب کرده و به این ترتیب عضویت افغانستان در این کمیسیون مورد تصویب است.

وزارت آب و انرژی افغانستان نیز اعلام کرد که بخاطر انسجام بیشتر برنامه‌ سدسازی این کشور جهت مدیریت آب‌ها، عضویت کمیسیون بین‌المللی سدهای بزرگ را بدست آورده است.

این کمیسیون در سال 1928 ایجاد شده و مرکز آن در پاریس پایتخت فرانسه است.

در حال حاضر، کمیسیون بین‌المللی سدهای بزرگ با 100 عضو، 25 کمیته دارد، این کمیسیون یک نهاد غیر دولتی است که در عرصه مدیریت برنامه‌های‌ آب و سدسازی فعالیت دارد.

ریاست هئیت افغانستان در این کمیسیون برعهده «علی احمد عثمانی» وزیر انرژی و آب این کشور است.

این کمیسیون برای افزایش دانش سدسازی هر 3 سال یکبار در یکی از کشورهای عضو، کنگره بین المللی برگزار می‌کند.

/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان