مجله سرآشپز - سمیه دیندار: خوردن صبحانه در واقع یک راه موثر برای کاهش وزن است؛ زیرا متابولیسم شما را فعال کرده و بدنتان را وادار می کند که به جای ذخیره کردن کالری، آن ها را بسوزاند. همچنین میزان گرسنگی را تعدیل می کند، بنابراین شما مغلوب انگیزه مصرف غذاهای ناسالم نخواهیدشد.
با توجه به تحقیقات افرادی که به طور منظم صبحانه می خورند، قادر خواهندبود نسبت به افرادی که نمی خورند، به طور موثرتری یک وزن سالم را حفظ کنند. خوردن صبحانه، ذهن شما را در طول روز هوشیارتر و متمرکزتر خواهدکرد و رفترا شما را نیز بهبود می بخشد و شاداب تر خواهید بود.
صبحانه مناسب
یک صبحانه خوب برای کاهش وزن، باید یک صبحانه کم چرب باشد که تمام موارد مغذی ضروری برای فعال نگه داشتن شما تا زمان ناهار را فراهم کند. اغلب باید شامل مقداری غلات کامل (حاوی میزان مناسبی کربوهیدرات)، مقداری کلسیم و میوه باشد. همچنین می توانید مقداری پروتیین مانند تخم مرغ یا گوشت بدون چربی به آن اضافه کنید؛ اما ضروری نیست.
صبحانه فلفلی
موارد مورد نیاز:
- فلفل دلمه ای: 3 عدد
- گوشت چرخ کرده: 150 گرم
- پیاز (سرخ شده): یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: 6 عدد
- پنیر چدار سفید (رنده شده): یک دوم پیمانه
- سیب زمینی (نگینی ریز خرد شده): 1 عدد
- هویج (نگینی ریز خرد شده): 1 عدد
- سیر (خرد شده): 2 حبه
- ادویه ایتالیایی: 2 ق چ
- پودر آویشن: 2 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 4 ق س
روش پخت
1. فلفل دلمه ای را از وسط برش زده و تخم های داخل آن را خارج کنید.
2. گوشت چرخ کرده، 1 حبه سیر و پیاز را داخل تابه ای ریخته و به همراه 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. تابه ای را روی حرارت قرار داده و بقیه روغن زیتون را به آن افزوده تا گرم شود. سپس هویج و سیب زمینی را به آن افزوده و تفت دهید تا بپزد. بعد بقیه سیر را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
4. ادویه ایتالیایی، پودر آویشن، نمک و فلفل را به مواد افزوده و حدود 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. گوشت سرخ شده را به مخلوط سیب زمینی افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود.
6. به وسیله قاشقی از مخلوط مواد داخل هر کدام از فلفل های دلمه ای ریخته تا سه چهارم آن ها پر شود. بعد آن ها را درون ظرف نسوزی که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بچینید.
7. داخل هرکدام از فلفل های دلمه ای، 1 عدد تخم مرغ شکسته و روی آن پنیر چدار و مقداری نمک و فلفل بپاشید.
8. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 250 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ بپزد (اگر دوست دارید زرده عسلی باشد، زودتر از فر خارج کنید).