اکثر افراد، مدلهای متنوع و متفاوتی برای طبخ ماهی بلد نیستند و معمولا به خوردن ماهی سرخ شده با کمی ادویه، رضایت می دهند. بعضی ها هم ماهی را در داخل فر می گذارند و یا بخارپز می کنند. ولی به سختی می توان با استفاده از ادویه ها و خوراکی های مناسب، بوی نامطبوع ماهی را از آن گرفت. از همین رو در اینجا قصد داریم تا دستور پخت یک ماهی متفاوت و خوشمزه را در فر به شما آموزش دهیم که درحقیقت نوعی ماهی کریسپی است.
طرز تهیه:
مخصوص 4 نفر زمان آماده سازی: 10دقیقه زمان پخت: 15دقیقه
مواد لازم:
3/1 پیمانه آرد
4/1 قاشق چایخوری فلفل
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آب
3/2 پیمانه کرن فلکس خرد شده
1 قاشق غذاخوری پنیرپارمزان رنده شده
8/1 قاشق چایخوری فلفل تند
500 گرم فیله ماهی (می توانید ازفیله هر ماهی ای که دوست دارید استفاده کنید)
متد پخت:
فر را روی دمایی در حدود 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد و فلفل را در یک کاسه کم عمق با هم ترکیب کنید. در یک کاسه دیگر تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. در کاسه سوم، کرن فلکس، پنیر و فلفل تند را با هم مخلوط نمایید. ماهی را در مخلوط کاسه اول (آرد و فلفل) فرو ببرید؛ بعد آن را در کاسه دوم (مخلوط تخم مرغ) فرو کرده و در نهایت در کاسه سوم (حاوی کرن فلکس) ببرید.
سپس سینی فر را کمی چرب کنید تا ماهی ها به کف آن نچسبد. فیله ها را روی سینی قرار دهید و سینی را داخل فر گذاشته و بین 10 تا 15 دقیقه بپزید. دراین هنگام چنگالی را به ماهی بزنید، اگر چنگال به سادگی داخل ماهی ها شد، یعنی غذایتان آماده است.