ماهان شبکه ایرانیان

تفلون، مناسب و بی خطر اگر...

نام ظروف تفلون به ظروفی اطلاق می شود که در آنها سطح داخلی که در تماس با ماده غذایی است، با یک ماده پلیمری پوشانده می شود تا از چسبیدن مواد غذایی به ظرف در حین پخت جلوگیری شود

تفلون، مناسب و بی خطر اگر...

نام ظروف تفلون به ظروفی اطلاق می شود که در آنها سطح داخلی که در تماس با ماده غذایی است، با یک ماده پلیمری پوشانده می شود تا از چسبیدن مواد غذایی به ظرف در حین پخت جلوگیری شود. ظروف تلفون می توانند از آلومینیوم، فولاد ضدزنگ، چدن و سرامیک با درجه خلوصی که در شرایط عادی مصرف مواد غذایی در آنها موجب آلودگی و مسمومیت غذایی نشود، ساخته شوند. در هنگام خرید این ظروف دقت کنید که پوشش کف ظرف عاری از ترک های مشهود باشد. برای این بررسی تمامی سطوح داخلی (کف و بدنه) به جز سر پرچ ها را برای اطمینان از کامل بودن پوشش بررسی کنید. تهیه ظروف با نام های تجاری معروف اطمینان بیشتری را در خصوص کیفیت تفلون به ما خواهد داد.
اثرات تفلون بر سلامتی: دو نگرانی اساسی در خصوص به کارگیری ظروف تلفون عبارتند از اثرات حرارت بر این ظروف که ممکن است با احتمال تشکیل مواد سمی در آنها همراه باشد و مورد دیگر جدا شدن تکه های تفلون از کف ظرف و وارد شدن آنها به بدن که ممکن است برای سلامتی زیانبار باشد. محققان اعلام کرده اند که تفلون در اثر حرارت تجزیه می شود و گازی که در اثر تجزیه از آن متصاعد می شود برای محیط زیست زیان آور است. البته شرکت های معتبر تولید تفلون اعلام می دارند که تفلون عرضه شده آنها کیفیت خود را تا دمای 200 درجه سانتیگراد حفظ می کند و تجزیه پوشش فقط زمانی اتفاق می افتد که درجه حرارت از 300 درجه تجاوز کند.
توصیه هایی برای استفاده بهینه از ظروف تفلون: نکته مهم در مورد ظروف تفلون این است که هرگز نسبت به بازسازی آنها اقدام نکنید، زیرا براساس اعلام نظر وزارت بهداشت نوع تفلون مصرفی و نحوه فعالیت بسیاری از واحدهای بازسازی تفلون، مورد تایید نیست.
قبل از استفاده برای اولین بار از ظرف، آن را با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید و با روغن مایع آغشته کنید. از کفگیر یا دیگر وسایل مشابه فلزی در ظروف نچسب با مقاومت معمولی استفاده نکنید. و برای این کار از قاشق های تفلون یا چوبی استفاده نمایید. برای شستشوی این نوع از ظروف، هیچ گاه از سیم یا پودرهای شوینده که ممکن است موجب ساییدگی کف ظرف شود، استفاده نکنید. از حرارت دادن ظرف خالی پرهیز کنید.
منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان