ماهان شبکه ایرانیان

با چهارمین رستوران برتر، سنترال لیما آشنا شوید.

رستوران سنترال، در منطقه میرافلورس در لیما، پایتخت پرو واقع شده است و سرآشپز این رستوران، فردی پرویی به نام ویرخیلیو مارتینس ولیس است که با انجام تحقیقات فراوان و بابهره گیری از مواد غذایی پرویی، منوی جالب توجهی را برای رستورانش تدوین کرده و این رستوران به خاطر سرو غذاهای خاص و محلی پرو به شهرت رسیده است

رستورانرستوران سنترال، در منطقه میرافلورس در لیما، پایتخت پرو واقع شده است و سرآشپز این رستوران، فردی پرویی به نام ویرخیلیو مارتینس ولیس است که با انجام تحقیقات فراوان و بابهره گیری از مواد غذایی پرویی، منوی جالب توجهی را برای رستورانش تدوین کرده و این رستوران به خاطر سرو غذاهای خاص و محلی پرو به شهرت رسیده است. مجله GQ آمریکای لاتین، این رستوران را قلب تپنده فلسفه های غذایی سرآشپزش می داند.

در سال 2012، سنترال به عنوان بهترین رستوران پرو معرفی شد و در سال 2013 در لیست 50 رستوران برتر دنیا جای گرفت. در سال 2014 سنترال در رده پانزدهم برترین رستورانهای دنیا قرار گرفت. در سال 2014 هم سنترال برای سومین سال متوالی جایزه بهترین رستوران پرو را دریافت کرد و در همان سال بهترین رستوران آمریکای لاتین عنوان گرفت و این اتفاق درسال 2015 نیز تکرار شد و در این سال، سنترال در لیست برترینهای دنیا جایگاه چهارم را مال خود کرد.

سبک غذاهای سنترال

رستورانسرآشپز سنترال، غذاهای معاصر پرویی را در منوی خود قرار داده و در رستورانش برخی مواد اولیه ناآشنا و گمنام که معمولا از مناطق کوهستانی و ساحلی کشورش و البته جنگهای آمازون می آید را برای طبخ غذاها مورد استفاده قرار می دهد.

طراحی و دیزاین زیبای بشقابهای غذا در رستوران سنترال هم یکی دیگر از ویژگی های این رستوران لاتین است ولی جذاب ترین نکته در مورد غذاهای این رستوران است که سبکی کاملا متفاوت دارد.

سرآشپز سنترال

رستورانویرخیلیو مارتینس ولیس پیش از این در رستوران های معروفی مثل لوتسه (نیویورک)، کن فبس (سنت سلونی) و آسترید و گاستون در بوگوتا ومادرید کار کرده. همسرش پیا لئون هم دراین رستوران مشغول به کار است و آنها بعد از چندین سال همکاری در 4 می سال 2013 با هم ازدواج کردند.

آقای مارتینس در گفتگویی با خبرنگار سی ان.ان، علاوه بر رستورانش در مورد علایق شخصی اش در زندگی صحبت کرده:« من یک اسکیت باز نیمه حرفه ای بودم ولی وقتی در پارکی در کالیفورنیا اسکیت می کردم، دچار شکستگی استخوان ترقوه شدم. بعد از بهبود و بازگشتم به پرو، دوباره اسکیت را شروع کردم و این بار، شانه دیگرم شکست. همین شد که با وجود علاقه زیادم به اسکیت بازی، این ورزش را کنار گذاشتم و آشپزی را شروع کردم.

کاملا درگیر آشپزی شدم. البته بدم نمی آمد که معمار شوم ولی از آنجا که سفر کردن را خیلی دوست داشتم، حس کردم که آشپزی به من این امکان را می دهد تا بیشتر به سفر بروم. مدتی به منطقه آند رفتم وچندین شب در خانه افراد می ماندم و آشپزی آنها را تماشا می کردم.»

او در عین حال به این نکته اشاره کرد که استفاده از مواد اولیه از کشورهایی دیگر، کار خیلی ساده است ولی او ترجیح می دهد تا از محصولات و مواد محلی استفاده کند. او در منویش 17 غذا را به میهمانانش ارائه می کند:« من جغرافی را دوست دارم و با اکوسیستمهای مختلفی کار کرده ام.

پس مهم است که به گشت و گذار بپردازیم و فقط در آشپزخانه نباشیم.» او اخیرا رستوران دیگری را به نام نوس در لیما باز کرده و در این باره می گوید:« نوس، شعبه کوچکتر رستوران سنترال نیست و سبک غذاهایی که در این رستوران ارائه می شود، با سنترال متفاوت است. قیمتها در رستوران نوس قابل دسترس برای همه است.»

او در پاسخ به این سوال که غذا و کشور مورد علاقه اش کجاست گفت:« من از تایلند خیلی خوشم آمد. همه چیز در آسیا برایم جذاب است: سنتها، تاریخچه دیرینه ای که دارند و البته غذاهای فوق العاده شان. دوست دارم تا چین را هم ببینم. به مغولستان رفته ام ولی هنوز چین را ندیده ام.»


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان