ماهان شبکه ایرانیان

جواد قراب:

به منصوریان فرصت دادیم/ روزهای خوب استقلال در راه است

عضو هیئت مدیره استقلال گفت: با توجه به شناختی که از سرمربی داریم می دانیم که او موافق خواهد شد.

به منصوریان فرصت دادیم/ روزهای خوب استقلال در راه است

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قراب در پایان جلسه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص وضعیت علیرضا منصوریان گفت: جلسه خوبی را برگزار کردیم و به یک جمع بندی خوبی دست پیدا کردیم. ما به منصوریان فرصت دادیم تا با آرامش کامل کارش را ادامه دهد زیرا از او شناخت کافی داریم و می دانیم که او می تواند در آینده موفقیت استقلال را تضمین کند.

وی در پاسخ به این سوال که آبی پوشان 4 هفته است که نتایج قابل قبولی کسب نکرده اند، گفت: من خودم فوتبال بازی کرده ام و این اتفاقات را زیاد تجربه کرده ام. مطمئن هستم استقلال به روزهای اوج بازخواهد شد و مشکلی این تیم را تهدید نخواهد کرد.

عضو هیئت مدیره استقلال در خصوص تغییرات در کادر فنی نیز گفت: با توجه به اینکه از منصوریان حمایت می کنیم به کادر فنی او هم اعتماد داریم ومی دانیم که او در آینده موفق خواهد شد.

قراب خاطرنشان کرد: هنوز در ابتدای راه لیگ هستیم و اطمینان داشته باشیم با بازگشت بازیکنان مصدوم مشکلات استقلال به زودی حل خواهد شد.

وی در خصوص غیبت های مکرر رئیس هیئت مدیره در جلسات نیز گفت: مطمئن هستم قریب گرفتاری های زیادی داشته که نتوانسته در جلسات و بخصوص در این جلسه حضور پیدا کند اما کاملا به کار اشراف دارد و ما با او در ارتباط هستیم.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در پایان خاطرنشان کرد: از هواداران می خواهم پنجشنبه هفته گذشته را به فراموشی سپرده و روز سه شنبه به ورزشگاه بیایند و از استقلال حمایت کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان