ماهان شبکه ایرانیان

نژاد بهرام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

چهارشنبه برای شهرداری تهران سرپرست انتخاب می شود/ مدارک نجفی به وزارت کشور ارسال شده است

منتخب شورای پنجم شهر تهران گفت: مدارک نجفی به وزارت کشور ارائه شده است اما دلیل انتخاب سرپرست این است که از منظر قانونT شهر نمی تواند حتی یک ساعت هم بدون مدیر بماند.

چهارشنبه برای شهرداری تهران سرپرست انتخاب می شود/ مدارک نجفی به وزارت کشور ارسال شده استزهرا نژاد بهرام در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: مراسم تحلیف شورای پنجم چهارشنبه ساعت 8 صبح آغاز خواهد شد و قرار است در این جلسه، شهردار جدید و همچنین سرپرست شهرداری تهران و هیئت رئیسه دائم شورا انتخاب شوند.

وی تصریح کرد: مدارک نجفی به وزارت کشور ارائه شده است اما دلیل انتخاب سرپرست این است که شهر نمی تواند از منظر قانونی حتی یک ساعت هم بدون مدیر بماند.

منتخب شورای شهر پنجم ادامه داد: مراسم تحلیف با حضور استاندار و فرماندار تهران و نماینده وزارت کشور، توسط فرمانداری تهران برگزار خواهد شد.

نژاد بهرام افزود: در جلسه چهارشنبه فرماندار و استاندار تهران سخنرانی می کنند، و بعد از مراسم تحلیف و قرائت سوگند نامه به مرقد مطهر امام خمینی (ره) جهت تجدید پیمان با آرمان های ایشان و انقلاب اسلامی خواهیم رفت و مراسم به اتمام خواهد رسید.


انتخاب سرپرست برای شهرداری تهران قطعی شد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان