ماهان شبکه ایرانیان

۱۲۰ سال با زردآلو

بعضی از مردم ادعا می کنند زرد آلو راز زندگی تا سن ۱۲۰ سالگی است. این نظر با مشاهده قبیله زوهانس که در کوه های هیمالیا در آسیا زندگی می کنند به وجود آمد، به طوری که بیماری های شایع مثل سرطان، بیماری قلبی، افزایش فشار خون و افزایش کلسترول در افراد این قبیله دیده نمی شد

120 سال با زردآلو
بعضی از مردم ادعا می کنند زرد آلو راز زندگی تا سن 120 سالگی است. این نظر با مشاهده قبیله زوهانس که در کوه های هیمالیا در آسیا زندگی می کنند به وجود آمد، به طوری که بیماری های شایع مثل سرطان، بیماری قلبی، افزایش فشار خون و افزایش کلسترول در افراد این قبیله دیده نمی شد.محققان متوجه شدند که زردآلو راز این سلامتی است که سهم قابل توجهی را در رژیم آنها دارد. این قبیله زردآلوی تازه را در فصلش می خورند و برای مصرف در فصل های دیگر، آن را خشک می کنند.
اگرچه خوردن زردآلو ضامن عمر طولانی مدت شما نخواهد بود، اما تحقیقات اخیر نشان می دهند که که این میوه کوچک می تواند کمک کند که زندگی سالم تری داشته باشید.
زردآلو دارای فیتوکمیکال هایی است که کاروتنویید نامیده می شوند؛ترکیباتی که رنگ قرمز، نارنجی و زرد به میوه و سبزیجات می دهند. این میوه تابستانی منبع خوبی از معروف ترین کاروتنویید به نام بتاکاروتن است که بدن می تواند آن را به ویتامین «A» تبدیل کند؛ همچنین لیکوپن نیز آنتی اکسیدان قوی از دسته کاروتنوییدهاست که در زردآلو یافت می شود.

120 سال با زردآلو

زردآلو یک منبع خوب فیبر غذایی موجود در گوشت میوه و در پوست میوه است. نوع تازه آن سرشار از ویتامین «C» است. علاوه بر این ، دارای مقادیر کمی آهن و انواع ویتامین های گروه «B» است .وقتی زردآلو به صورت خشک درمی آید ، مقدار مواد مغذی آن غلیظ شده و می تواند به عنوان یک میان وعده مصرف شود.جدول زیر درصد تامین مواد مغذی اصلی دریک عدد زردآلو را در یک رژیم با 2000 کالری نشان می دهد.
بتاکاروتن ولیکوپن موجود در زردآلو باعث پیشگیری از سرطان ها به خصوص پروستات،سینه ، معده و روده می شود. برای به دست آوردن این فواید، متخصصان دریافت حداقل 5 میلی گرم بتاکاروتن در روز را توصیه می کنند که برابر با مصرف 6 عدد زردآلوی تازه در روز است.
اهمیت ویتامین «A» در سلامت چشم ها و پیشگیری از آب مروارید به اثبات رسیده است. آثار مخرب رادیکالهای آزاد یا استرس ممکن است باعث آب مروارید و یا آسیب لنزهای چشم و یا آسیب رگ های تأمین کننده خون چشم شود.
بتاکاروتن و لیکوپن موجود در زردآلو باعث جلوگیری از بیماری های قلبی می شوند. زردآلو یک منبع خوب فیبر است که فوایدی مانند جلوگیری از یبوست و نارحتی های دستگاه گوارش دارد. ویتامین های گروه «B» نیز در زردآلو ممکن است شما را در برابر آلزایمر و مشکلات ذهنی مربوط به سن پیری حفظ کند.
د رتعداد زیادی از زردآلوهای خشک تجاری از سولفیت ها به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می شود. اگرچه این نگهدارنده ها روی بیشتر مردم تأثیری ندارند، ولی می توانند باعث واکنش های آلرژیک به خصوص در کسانی که مبتلا به آسم هستند، شوند. بنابراین به هشدارهایی که روی زردآلوی خشک نوشته شده توجه کنید. منبع:نشریه ایرانیان شماره 34
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان