ماهان شبکه ایرانیان

با میوه‌های تابستانی یک کیک خوشمزه بپزید

روغن و پودر شکر را هم زده تا صاف شود. تخم مرغ‌ها را دانه به دانه با فاصله اضافه کرده و بهم می‌زنیم تا صاف و یکدست شود. شیره را به مواد افزوده هم می‌زنیم.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از سایت کاویاب دستور پخت کیک میوه را می‌خوانیم.

طرز پخت کیک میوه تابستانه

مواد لازم برای کیک میوه:
 
توت فرنگی خرد شده: یک پیمانه
شیره انگور آبکی: نصف پیمانه
پودر شکر: 1/5 پیمانه سرخالی
سیب درختی: یک عدد خرد شده ریز
رنده پوست لیمو: نصف قاشق چای خوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری سرصاف
نسکافه: یک قاشق سوپ خوری
مربای آلبالو: یک پیمانه
آرد: 3 پیمانه پر
روغن: یک پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد

طرز تهیه کیک میوه:
 
روغن و پودر شکر را هم زده تا صاف شود. تخم مرغ‌ها را دانه به دانه با فاصله اضافه کرده و بهم می زنیم تا صاف و یکدست شود. شیره را به مواد افزوده هم می زنیم. آرد و جوش شیرین با نسکافه و رنده پوست لیمو مخلوط می‌کنیم و آرام به بقیه مواد افزوده و سیب خرد شده با مربای آلبالو بدون آب و توت فرنگی به بقیه مواد اضافه کرده و آرام از یک طرف بهم می‌زنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 60 تا 80 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که مواد را در قالب چرب شده یا کاغذ روغنی بریزیم.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان