ماهان شبکه ایرانیان

معاون بنیاد شهید لرستان:

بیمه تکمیلی درخواست‌های دارویی ایثارگران را پوشش می‌دهد

معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: ۶۰۰ نفر از ایثارگران این استان بیماری صعب‌العلاج دارند.

بیمه تکمیلی درخواست‌های دارویی ایثارگران را پوشش می‌دهد

افشین قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیرو سیاست‌های ابلاغی بنیاد شهید کشور بحث پایش سلامت و ویزیت ایثارگران صعب‌العلاج را در دستورکار خود قرار داده است. در این پایش به خانواده ایثارگرانی که دچار قند خون هستند دستگاه سنجش قند خون اعطاء می‌شود و در سال گذشته 210 والد شهید را که دچار بیماری صعب‌العلاج بودند در منزل ویزیت کردیم.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: جامعه هدف ویزیت از مجموعه خانواده ایثارگران را بیشتر خواهیم کرد تا خدمت‌رسانی بهتری به این عزیزان داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بیمه تکمیلی بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست‌های دارویی ایثارگران را پوشش می‌دهد.

قنبری یادآور شد: جانبازان تعیین درصد شده،خانواده تحت تکفل جانبازان،والدین،همسر و فرزندان شهدا بدون سقف سنی و شرط تأهل که تحت پوشش بیمه تکمیلی بنیاد هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان